Demonii sunt prietenii tai in Bound by Flame

bound-by-flame-focus-trailerDemonii sunt prietenii tai

De indata ce pasesti in lumea intunecata si fantastica al lui Bound by Flame, dezvoltatat de Spiders, intri cu o impresie familiara a seriei Mass Effect al celor de la Bioware. Jocul te pune in pielea unui razboinic posedat de un demon al focului intr-o lume plina cu monstrii nemuritori, dragoni, cadavre si gigantii, toti asteptand sa arda si sa fie taiati in doua. Apoi combina o cantitate semnificiativa de poveste cu actiunea. Acesta nu este doar un brawler fantasy hack and slash. Iti vei dezvolta caracterul in timp ce dobandesti abilitati si gasesti obiecte, iei decizii bune si rele (acest lucru te poate transforma incet intr-un demon), si te poti intalni cu insotitori utili de-a lungul aventurii.

Bound By Flame iti permite sa-ti formezi caracterul si povestea in timp ce progresezi. Campania se concentreaza pe naratiune, permitand jucatorilor sa se implice in conversatii cu diferite personaje, sa schimbe povestea prin intermediul alegerilor din dialoguri si sa sape in cunostintele lumii. In afara dialogurilor, bataliile in timp real te pun direct in controlul taierii si arderii creaturilor. Dar nu te vei lupta cu fortele raului de unul singur, in timp ce progresezi de-a lungul povestii te vei intalni cu insotitori care te vor urma, permitandu-ti sa ai 2 amici de lupta pe care ii poti controla in stilul Mass Effect.

Una dintre carcteristicile este elaborarea sistemului de personalizare a caracterului. Nu numai ca poti sa-ti faci caracterul sa arate ca un demon in foc, bazat pe alegerile narative, poti sa-ti personalizezi felul cum arata armura si armele tale. Piesele de armura pot fi atasate, manierele stilizate pot fi adaugate la sabie, si lama poate fi conturata asa cum vrei.

Bound By Flame pare sa aiba toate caracteristicile unui RPG, si arata sigur ca o aventura pe care merita sa o traim in primavara aceasta.

Lasă un răspuns