Death in Candlewood in productie de Rosebud Games

death_in_candlewoodUn nou studio fondat de fostii producatori ai jocurilor Witcher, Silent Hill si F.E.A.R., Rosebud Games, a anuntat astazi un nou joc First Person Shooter gothic psihologic, numit Death in Candlewood. Dezvoltatorii spanioli incearca sa stranga 60.000 de dolari prin intermediul lui Kickstarter pentru a termina jocul. Acum, fondurile sunt de 370 de dolari, de la 23 de oameni.

Death in Candlewood este un joc open-world care este inspirat de munca autorului American, Edgar Allan Poe. Descris ca o poveste de dragoste dintre morti si vii, jocul are loc in cele mai intunecate colturi ale Americii din 1940, undeva in Nord Est.

Death in Candlewood are loc in cursul unei singuri nopti din viata lui Ray Dune, un doctor a carui relatie cu  un psihiatru retras, numita Lester Caravn devine mortala. Fiul lui Dune dispare si se porneste catre Candlewood Mountains nu numai sa-si salveze fiul, dar si pe el insusi.

Rosebud Games sustine ca jocul Death in Candlewood nu este un first-person-shooter traditional. Este descris de cuvantu expansiv, avand peste 1.000 de cladiri navigabile si o lume care are 6 kilometri patrati. Poti fie sa calatori prin aceasta lume pe jos, sa conduci masini sau sa inoti. Producatorii au spus de asemeni ca vom avea oportunitatea sa folosim arme neobisnuite si sa ne luptam cu inamici neobisnuiti.

Death in Candlewood este asteptat sa fie lansat undeva in jurul anului 2015 pentru PC. Conducatorul de mediu al lui Bioshock, Jay Kyrburz furnizeaza munca de consultanta pentru joc. Puteti vedea jocul in actiune si mai multe detalii despre acesta printr-un trailer de campanie Kickstarter.

Echipa de dezvoltare este una de vis, una bine definita si formata din oameni experimentati. De aceea nu cred ca sunt singurul gamer impatimit care asteapta acest joc, fiindca se anunta a fi un joc bun, iar daca nu va fi bun, in mod sigur va merita incercat in orice caz.

Lasă un răspuns