Cumpara bautura prin aplicatii

ThirstieAplicatiile de Android si iOS, cum sunt Drizly, Thirstie si Drinkfly, printre altele, si-au lansat serviciile de livrare acasa in majoritatea zonelor metropolitane, incluzand New York, Chicago si Boston, cu planuri pentru extindere rapida. Drizly a terminat o runda de fonduri de capital de risc de 2.5 milioane de dolari, peste o investitie recenta de 2.3 milioane de dolari, si si-a anuntat debutul in tony Hamptons.

O alta aplicatia abia lansata, numita Saucey, serveste in Santa Monica, Venice, Hollywood, Beverly Hills, Los Feliz si alte vecinatati ale lui Los Angeles, folosind un model pentru creatorii sai.

CEO-ul celor de la Saucey, ChrisVaughn, a spus ca exista o oportunitate masiva in livrarea bauturilor alcoolice la consumatori. El a spus ca alcoolul este unul din cele mai mari si vechi, industrii rezilient in lume, dar nu este atinsa de tehnologie.

Acest lucru se schimba rapid, cu un numar de aplicatii realizat pentru a reduce decalajul geografic dintre magazinul de bauturi alcoolice si usile consumatorilor. Producatorii aplicatiei au vazut ca se pot face bani stocand barul din sufragerie sau trimitand intariri.

Consumatorii, obisnuiti cu aproape totul ce se cere, spun ca le place comoditatea, chiar daca costa cativa dolari mai mult. Si daca aplicatia poate preveni un dezastru a unei petreceri, sunt mai multe motive sa o descarci.

Aplicatia functioneaza fundamental ca intermediari dintre magazinele de bauturi alcoolice si consumatori, intiind comenzi care sunt indeplinite de locatia retail, luate si livrate de furnizorii independenti.

Nu exista un model Amazon, firmele de inceput, nu au propriile inventare, din cauza ca trebuie sa munceasca cu vanzatori de alcool licentiati. Taxa, bacsisul si taxa de livrare este de multe ori inclusa in cerere. Unele companii colecteaza de asemenea o taxa de la magazinele de bauturi alcoolice disponibile sau isi iau un procentaj din vanzari.

Va dati seama ca unele state o sa interzica astea, dar modelul de afacere o sa functioneze, mai ales daca se introduce si in Romania.

Lasă un răspuns