Cum va arata invitatia ta de nunta

Invitatia de nunta este emblema evenimentului. Afli asta cand esti in punctul de a comanda ceea ce pare a fi mai mult decat hartia cu detaliile despre ce eveniment va urma. Asadar, pe cat de complicat pare, pe masura emotiilor ce definesc intreg evenimentul, tine cont de toate detaliile acestui moment.

Cum va arata invitatia? Cel mai probabil tine de gusturi si de optiuni diverse din care sa alegi. Aparte de aceste aspecte personalizate pana la urma, iata cateva repere care sa faca selectia cat mai usoara:

  • Alege pe masura evenimentului si in functie de tipul acestuia.

Pentru o nunta iarna poate ca tonurile reci sunt o optiune. Alege totusi un gri daca doresti sa pastrezi tonul sezonului si in cele din urma coreleaza totul cu nuantele incluse in decorul nuntii. De preferat sa alegi textul colorat pe font alb, desi nu este o regula; cel putin sa creezi un contrast intre cele doua este modalitatea prin care scoti in evidenta detaliile de text, pe langa design-ul principal al invitatiilor.

  • Ai voie sa te razgandesti insa in primele minute. De cate ori doresti. Nu insa cand deja ai ales fontul si culorile.

Este absolut firesc sa te simti coplesita de tot ceea ce inseamna marea diversitate a invitatiilor de nunta. Asa ca ai nevoie de timp pentru a selecta ce iti place. Asa ca de preferat sa incepi cu cel putin 2-3 luni inainte de eveniment sa faci un rezumat a ceea ce iti place. In plus, sunt si o multime de detalii pe care deja trebuie sa le ai stabilite si sunt timpii de executie pe care sa ii incluzi de asemenea, pana cand vei avea invitatiile gata de distribuit prietenilor.

  • Fii diferit

In functie de ceea ce te defineste, invitatia ta de nunta poate fi inca o sansa de a pune o amprenta pe un element al nuntii. Asadar, marele anunt are o oportunitate de a fi la fel de memorabil ca si evenimentul ce urmeaza. Alege spre exemplu, in loc de clasicul plic, o cutie deosebita, cu accent pe design. Sau poti merge pe stilul elegant al invitatiilor ce se inchid cu funda. La fel de apreciate pentru imaginea lor unica sunt si plicurile decupate, ce imita dantela. In orice caz, un stil aparte este de dorit.

  • Nu te ghida dupa preturi

O mare greseala pe care o poti face este sa te limitezi in functie de asta. La fel de importante precum alte elemente ale evenimentului sunt si invitatiile. Gandeste-te ca acestea sunt primele cu care au contact viitori invitati. Acestea pot crea o prima impresie buna. Asa ca de preferat sa fii echilibrat intre pret si ceea ce alegi insa sa nu mergi pe ideea de ieftin.

Intr-o concluzie, invitatiile de nunta te provoaca inca o data la un test. Este vorba de stil si bun gust, de a alege ceva reprezentativ nu numai pentru ceea ce iti place insa per total pentru tipul de eveniment ce l-ai organizat in detaliu. Prefera sa acorzi timpul necesar acestui pas.

Lasă un răspuns