Ce îți poți dori mai mult decât o programare la salon online? Stailer te ajută

stailer

Dacă nu ai aflat până acum ce este Stailer și cum te poate ajuta, timpul nu este pierdut și niciodată nu este prea târziu. Cu siguranță ai avut nevoie de câte o programare la salon în unele zile, care nu putea fi amânată, dar apelurile la stiliști nu au rezultat răspunsurile așteptate. Uneori ai nevoie de o coafură sau o tunsoare nouă pentru un eveniment important și ai vrut o programare la salon pentru ziua respectivă, dar până acum nu ai reușit să obții performanța aceasta.

Din acest motiv a apărut Stailer, să îți faciliteze acest proces de a te programa la salon exact atunci când vrei și când ai nevoie. Este o combinație între utilitate și simplitate, la îndemână, oricând. Ai nevoie doar de un device cu acces la internet și câteva minute libere în care să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine. Atât stiliștii cât și clienții își organizează programările mult mai ușor și mai util.

Generalități despre Stailer și cum se utilizează

Stailer este o platformă care poate fi accesată de oricine. Este gratuit pentru toată lumea și momentan activează în București, Iași, Timișoara, Cluj și Oradea. Datorită faptului că a devenit foarte îndrăgit și apreciat de utilizatori, sunt planuri să fie extins și în alte orașe mari ale țării.

Toți cei interesați pot accesa www.stailer.ro și încă de pe prima pagină pot fi selectate informațiile necesare, în urma cărora sunt generate doar rezultatele relevante. Din listă poți alege variantele care se pliază cel mai bine pe ceea ce cauți și chiar dacă nu ai cont creat poți finaliza programarea. Vei primi un mesaj pentru confirmare pe telefonul mobil și tot acest proces este finalizat.

Exemplul concret care denotă utilitatea Stailer

Putem lua ca exemplu un caz concret, atât de întâlnit în diverse situații din viața de zi cu zi. Primești o invitație la un eveniment important precum o petrecere organizată de firma la care lucrezi, despre care ești anunțată în ultimul moment. Pentru respectiva petrecere trebuie să arăți într-un anume fel, aranjată, elegantă și încrezătoare

Cu siguranță nu vei putea să te machiezi sau să îți aranjezi părul acasă la un nivel înalt, mai ales că trebuie să reziste toată seara. Soluția este o vizită la salon. Accesezi Stailer și selectezi data zilei în care este evenimentul, ora la care poți merge la salon, orașul din care ești, genul și serviciile de make-up și coafor.

Din lista cu disponibilități ale stiliștilor din oraș, poți alege variantele potrivite pentru tine, în funcție de poza acestuia, lista de prețuri, poze de înainte și după ale altor lucrări și alte informații relevante. După ce selectezi, introduci datele tale, dacă nu ai deja un cont creat și finalizezi programarea. Pentru verificare primești un mesaj pe telefon cu un cod pe care trebuie să îl adaugi și tot ce mai ai de făcut este să mergi la salon și să te pregătești pentru petrecere.

Dispui de toate cele necesare și poți să te programezi în orice zi, chiar atunci când ai tu timp sau nevoie. Poți să vezi aici și alte informații despre Stailer sau poți accesa direct pagina, pentru a te bucura rapid și tu de servicii profesionale la orice salon din oraș.

Pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns