CCP lucreaza la un FPS

EveNoutatile captivante de la prezentarea de vineri, de la EVE Fanfest 2014, are de a face cu shooterele first-person. Poate surprinzator, asta nu inseamna Dust 514. In afara de acest lucru, CCP lucreaza la un joc total nou din acest punct de vedere, pentru o platforma care ar putea avea mai mult sens avand in vedere baza de instalare a universului sau EVE.

Aceasta noua experienta, acum se numeste Project Legion si este in productie pentru PC. Nu prea sunt multe detalii acum, si este doar in faza de prototip. Cu toate acestea, CCP are o inregistrare destul de decenta in a prelua prototipuri si a le transforma in eforturi puternice. Nu este atat de surprinzator sa aflam ca CCP se concentreaza in aceasta directie cu cea de-a incercare la un first-person shooter. Jean-Charles Gaudeschon, producatorul executiv pentru Dust 514, ce lucreaza la CCP de 7 luni, a fost integral in decizie. El a subliniat ca acest lucru are mai mult sens pentru ca echipa sa fie capabila sa impinga decizia pe care a avut-o pentru Dust.

Potrivit lui Gaudechon, Project Legion este construit in jurul unor 3 piloni de gameplay. Primul, si probabil cel mia important pentru un FPS, este ca producatorii vor sa faca un joc care este un shooter profund si competitiv echilibrat. Cel de-al 2-lea, vrand sa se lege de universul jocului EVE Online, acestia incearca sa creeze un adevarat sandbox in New Eden pentru jucatorii, una in care se comporta ca custodians a unui joc care permite experientei sa se intample. Iar nu in ultimul rand, ramanand pe aceiasi frecventa cu EVE Online, acestia isi doresc sa realizeze o economie condusa de jucatori.

Se pare ca, cei de la CCP privesc DUST ca o experienta de invatare si conduc aceasta informatie intr-un nou joc pe o platforma unde se afla jucatorii sai.

 

Lasă un răspuns