Caracteristicile lui Infamous : Second Son

maxresdefaultEste exclusiv pentru Playstation 4

Infamous : Second Son nu se lanseaza simultan pentru Playstation 3 si succesorul sau next-gen. Nu, ultimul joc din seria Infamous este un joc exclusiv pentru Playstation 4. In mod caracteristic, acest lucru ar fi vazut drept o miscare riscanta de la o franciza atat de proeminenta, dar cu peste 6 milioane de console Playstation 4 in casele din jurul lumii de la lansarea sa din Noiembrie, Infamous : Second Son este gata sa ia cu asalt ultimul sistem al celor de la Sony.

Concentrandu-te pe un sistem, dezvoltatorii de la Sucker Punch pot face ca Infamous sa arate mai bine si sa se miste mai bine decat niciodata, fara sa se coboare inapoi la consolele mai vechi. Cand timpul si resursele sunt puse la un loc pentru a creea porturi de ultimul gen, dezvoltatorii chiar pot se concentreze la fortarea limitelor tehnologiei la maxim.

Utilizeaza caracteristicile speciale ale lui Dualshock 4

Ca un intreg, controllerul Dualshock 4 este unul dintre cele mai unice caracteristici ale consolei Playstation 4, cu controale de miscare, un touch pad si un difuzor incorporat, toate aceste lucruri in acelasi dispozitiv. In timp ce primul val de jocuri care utilizau touch pad-ul lui Playstation 4 aveau metode care erau inofensive inspre bine si neindemanatic inspre rau, Sucker Punch spera sa il foloseasca intr-o metoda care atrage jucatorii in lumea pe care au dezvoltato.

In versiunea de Seattle al lui Second Sun, pad-ul controlerului foloseste scanarea amprentei sa determine daca un suspect este purtator al genei Conduit. Pentru a creea un pod intre jucator si joc, dezvoltatorii de la Sucker Punch au folosit touch padul sa simuleze aceste puncte de control, de asemeni au folosit-o pentru a absorbi energia din diferite surse de putere care le veti gasi de-a lungul orasului Seattle. Au mentionat de asemeni ca Second Son se va folosi de bara de lumina a controlerului si alte caracteristici in moduri captivante.

Lasă un răspuns