Beneficiile unui implant dentar Megagen

badeaimplant.ro

Implanturile Megagen au fost gândite de un grup de doctori cu o experiență vastă în domeniul odontologiei și implanturilor dentare. Din dorința de a oferi cele mai bune soluții pacienților, în cazul unor accidente sau boli care duc la pierderi ale dinților, specialiștii din spatele acestui brand sunt într-o căutare constantă a celor mai potrivite și moderne soluții în cazuri disperate. Ei sunt mereu cu un pas înaintea oricăror altor implanturi, studiază constant piața și iau în considerare părerile și nevoile pacienților.

Aceste implanturi se bucură de un istoric de succes în numeroase proceduri finalizate, motiv pentru care Megagen a reușit să-i mulțumească până și pe cei mai exigenți pacienți. E adevărat că în comparație cu un implant tradițional, cel Megagen este ceva mai scump, însă prețul este justificat pe deplin prin multitudinea avantajelor oferite. Te invit să parcurgi rândurile de mai jos și să afli care sunt beneficiile unui implant de acest fel.

Avantajele alegerii unui implant Megagen

Acest implant dentar Megagen Cluj este o investiție durabilă, cu o garanție oferită pentru întreaga ta viață. În acest fel, te poți bucura de un zâmbet perfect și o masticație corectă, iar șansele ca implantul să se degradeze în timp sunt infime. De altfel, garanția îți va permite să îl schimbi gratuit în cazul unor complicații apărute din cauze de incompatibilitate.

Doctorii care recomandă aceasta soluție obțin rezultate bune într-o perioadă mai scurtă de timp. Implanturile dentare durează câteva luni bune pentru a fi finalizate, însă acesta nu este și cazul implanturilor Megagen. Aceste implanturi sunt produse din titaniu, un metal ieftin, ușor de găsit și mai departe de fabricat, care este absorbit de organismul uman cu ușurință. De asemenea, acesta nu cauzează alergii ca în cazul altor metale.

Suprafața implantului este acoperită cu ioni de calciu. Acest lucru facilitează înrădăcinarea implantului în osul maxilarului – care are loc mult mai rapid decât în cazul unui implant normal. Firele foarte precis lucrate asigură stabilitatea lui după prinderea de os și funcționează asemenea unui șurub. Comparativ cu implanturile dentare convenționale – care necesită multe ședințe și vizite la dentist – în cazul unuia de tip Megagen multe dintre proceduri pot fi făcute în aceeași vizită.

Un alt beneficiu este aparența implantului. Megagen se bucură de un modelaj identic dinților noștri. Sistemul implantului Megagen este realizat dintr-un sortiment foarte bogat de părți protetice. În acest fel, odată cu completarea procedurilor și finalizarea tratamentului, te poți bucura de un zâmbet impecabil, fără a părea fals. Apoi, îți vei recăpăta încrederea să zâmbești și va dispărea teama de a mușca din alimente ceva mai dure.

Implanturile găsite la acest link – https://badeaimplant.ro/service/megagen-anyridge/ – se axează pe nevoile pacientului. Produsul a fost și este în permanență îmbunătățit de echipa Megagen pentru a-ți oferi cea mai bună soluție de implant. Specialiști în domeniu evaluează dezvoltarea acestei tehnologii și lucrează în permanență la ea pentru a o perfecționa.

Odontologii care realizează astfel de operații trebuie să aibă multă experiență și să fie preciși și atenți. Munca pe care ei ți-o oferă trebuie să fie impecabilă, pentru ca și rezultatul final să fie impecabil.

Lasă un răspuns