ArcSystem lucreaza la un posibil Blood Rayne

BCRS-670x480Producatorii jocului BlazBlue, Arc System Works tocmai au trimis o declaratie de presa in care au dat indicii inspre un nou joc cu nume de cod BRCS pentru a fi dezvaluit pe 23 Aprilie. De asemenea a fost deschis si un website, scotand in evidenta o protagonista foarte bine dotata si frumos desenata care arata cu siguranta ca Rayne, din Blood Rayne intr-o propozitie interesanta.

Ea care lupta cu monstri ar putea avea grija ca nu cumva chiar ea sa fi devenit monstru. Si daca privesti prea mult timp in abis, abisul te priveste si el pe tine.

Declaratia de presa nu includea nici o informatie despre ce ar putea caracteriza jocul, genul sau sau platformele pe care va fi lansat. Tot ceea ce scrie in declaratia de presa este :

Astazi am publicat un teaser website a unui noi joc misterios. Acesta include data de 23 Aprilie 2014 si numele „BCRS. Aceasta este pictura unei doamne frumoase asezate in mijlocul unui fundal negru. Ce naiba inseamna acele elemente? Vom afla mai multe despre acest mister profund ? Ramaneti pe receptie.

Acronimul „BRCS” suna in mod sigur legat de Blood Rayne, in timp ce „CS” ar putea insemna „Continuum Shift” si ar putea avea legatura cu jocul celor de la Arc System Works, BlazBlue : Continuum Shift, scotand in evidenta cel mai probabil un joc de lupta.

Ceea ce este mai interesant este ca munca celor de la ArcSystem niciodata nu a avut legatura cu seria de jocuri BloodRayne, ce a fost publicata in trecut de Majesco si produsa de Terminal Reality. Este foarte posibil ca Majesco sa fi decis inmanarea productiei al urmatorului capitol din serie celor de la Arc System Works. Luand in considerare ce stilul de arta masiv diferit ar putea fi chiar un reboot.

Va trebui sa asteptam pana pe 23 Aprilie pana vom afla mai multe.

 

Lasă un răspuns