Among The Sleep vine si pe PS4

among-the-asleep-featuredimgAm citit pe blog-ul celor de la Playstation o declarartie a celor de la Killbite. Ole Andreas Jordet, CEO-ul si programatorul celor de la Krillbite, a spus ca in ultimii ani au avut o aventura. Acesta spune ca el si echipa sa au muncit din greu la proiectul horrorde copii, Among the Sleep, de ceva timp, iar ceea ce a inceput ca un proiect umil de student a devenit ceva mult mai mare decat s-au asteptat.

Among The Sleep este un joc first-person horror de aventura unde joci rolul unui copil de 2 ani. Esti vulnerabil, speriat si incercand sa-ti vezi sensul in aceasta lume. Acest joc exploreaza horror-ul prin atmosfera si explorare, nu cu scor si sisteme de lupta.

Imbinand perceptia unui copil de realitate cu imaginatia sa salbatica furnizeaza o atmosfera interesanta pentru a spune o poveste. Avandu-l doar pe ursuletul tau de plus, Teddy, ca si insotitor, acestia spera ca jucatorii vor descoperi ceea ce provoaca defapt frica si confuzia.

Multumita sprijinului grozav de pe internet, proiectul a rezultat intr-o campanie de succes pe Kickstarter, care a strans suma incredibila de 248 de mii de dolari. Pana atunci au lucrat la proiect pentru doi ani, in timp ce au studiat si au lucrat part-time pentru a puta finanta proiectul si a fost o experienta incredibil de modesta.

Multi oameni inca joaca demo-ul gratuit care a fost lansat in timpul campaniei, iar jurnalistii din jurul lumii inca le pun intrebari celor de la Krillbite. Ca fiind un studio mic indie din nordul Europei, muncind la primul lor proiect mare realizat vreodata, pare foarte incredibil. Intotdeauna au vrut sa exploreze mediul jocului, si poate chiar sa contribuie transformandu-l intr-un loc mai divers, dar niciodata acestia nu s-au asteptat ca proiectul sa aiba un raspuns atat de pozitiv de la toata lumea ce a auzit despre el.

Acestia vor sa anunte ca jocul va fi lansat si pentru Playstation 4.

 

Lasă un răspuns