Află ce mai este nou în sfera beauty – Stailer este aici pentru tine

stailer

Dacă și tu vrei să fii în trend cu noile stiluri apărute și toate schimbările din domeniul de hair and beauty, accesează Stailer. Ce alt mod mai bun de a afla trendurile ar exista decât de la niște profesioniști în domeniu care merg regulat la cursuri de perfecționare? Stailer este platforma care a adunat în același loc saloanele de profil din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București pentru ca fiecare persoană interesată să poată beneficia de servicii de top și schimbări fizice impresionante.

Poate te afli în acea categorie de oameni care caută mereu ineditul, frumosul și care depășește tiparele. De ce să ai toată viața aceeași tunsoare și aceleași unghii french? Explorează toate culmile acestei nișe centrată pe frumos și impresiv. Stailer te aduce mai aproape de aceste persoane care îți pot oferi schimbările pe care ți le dorești și de care ai nevoie.

Orădeni, descoperiți saloanele din orașul vostru

Renunțați la acel frizer bătrân care a preluat meseria prin ce a văzut și el la tatăl său, acum 40 de ani dacă vrei cu adevărat să întoarcă fetele capul după tine pe stradă, admirativ. Și voi femei, nu vă mai rugați minute în șir la coafeza voastră pe care o aveți de când vă știți pe acest pământ să vă primească și pe voi pentru o tunsoare. Schimbarea este ceea ce se caută și totul în jur se schimbă, deci voi de ce ați vrea să rămâneți pe loc?

Accesează Stailer, căută saloanele din oraș care îți pot oferi cu adevărat acea tunsoare stil Justin Bieber sau Leonardo Dicaprio. Poți oricând să vezi ce servicii ofera salonul Eclipse Room din Oradea sau poți căuta direct serviciile de care ești interesat dacă selectezi de pe prima pagină informațiile.

După ce selectezi îți apare lista cu disponibilități și mai apoi alegi unde vrei să mergi. Loc liber poți găsi mai repede decât te-ai fi așteptat, pentru că nu cauți doar la un salon, ci aproape la toate din orașul tău. Chiar și femeile interesate pot descoperi acele saloane pentru vopsirea parului din Oradea dacă vor o schimbare cu adevărat impact vizual de uimire a celor din jur. Renunță la acel blond mult prea deschis și optează pentru brunet, roșcat sau joacă-te cu mai multe culori. Părul tău, viața ta, alegerile tale.

Cum utilizezi Stailer?

Foarte simplu și ușor. Cu siguranță este mai simplu decât cum obișnuiai până acum. Este o platformă, o accesezi dacă vei căuta pe Google www.stailer.ro, de acolo prima pagină care îți va fi afișată este cea pe care selectezi ceea ce îți dorești. După ce apare lista care afișează ce ai căutat, alegerea este a ta.

Cântărești avantajele și dezavantajele pe care crezi că un salon ți le oferă și altul nu și astfel ajungi la varianta optimă pentru tine. Aceste alegeri le poți face în funcție de salon, listă de prețuri, poze cu alte lucrări și de ce nu, locația salonului.

Trebuie mai apoi să introduci numărul de telefon pentru a primi un mesaj de confirmare a programării, asta după ce introduci datele tale. Nu îți face griji, nu există niciun cost în tot acest proces. Dacă vrei ca data viitoare să nu mai completezi toate informațiile tale, creează un cont care te scapă de aceste griji.

Contul îți permite chiar să vezi la ce saloane ai mai fost și când, precum și setarea unui reminder. Totul este simplu și poți descoperi mai multe dacă încerci singur. Cu siguranță vei fi încântat/ă de serviciile sale și nu vei mai renunța la Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns