Afla care sunt problemele unui manager

Probleme ManagerAdministrarea Performantei

Sa te descurci lent cu problemele de performanta. Fumul devine foc. Daca esti constient de problemele de performanta mai devreme, poti oferi feedback bland si corectiv. Daca esti prea lent ca sa observi, va trebui sa oferi un feedback mai puternic, si problemele de performanta ar putea fi mai greu de rezolvat.

Nu documentezi performanta slaba. Documentarea performantei slaba prin intermediul email-ului ajuta angajatii sa inteleaga gravitatea situatiei, si te ajuta pe cealalta parte sa le oferi timp angajatilor sa rezolve problema.

Nu documentezi performanta buna. Documentarea performantei buna prin intermediul email-ului, unui angajat sau unei audiente mai mari, este o metoda grozava pentru a recunoaste contributia lor in echipa, dar si in companie. Este un bun obicei sa oferi des laude de performanta buna membrilor echipei pentru scopurile lor, sau poti sa-ti aduci aminte sa le maresti salariul.

Dezvoltarea carierei

Nu ajungi sa-ti cunosti angajatii. Este bine sa cunosti numele copiilor fiecarui angajat al tau. Este si mai bine sa cunosti tipul de munca pe care fiecare angajat al tau il place sa-l depuna, punctele lor de durere din echipa sau din companie, care sunt obiectivele carierelor lor, sau daca s-ar putea gandi sa se mute la alta companie. Trebuie sa produci un raport si un nivel de incredere cu angajatii inainte sa incepi sa distribuie aceste lucruri cu tine.

Nu esti atent la performanta inalta a angajatilor tai. Daca esti foarte satisfacut de modul in care lucreaza un angajat, trebuie sa investesti in el facandu-l mai satisfacut cu job-ul sau. Gaseste moduri ca el sa faca mai multe din ceea ce il face fericit si mai putine din ceea ce nu ii place.

Nu investesti in dezvoltarea personalului. Fiecare angajat are nevoie sa fie dezvoltat, indiferent daca este pentru a-i sprijini dezvoltarea carierei a angajatilor puternici, sau sa imbunatateasaca performanta angajatilor mai slabi. In fiecare an ar trebui sa cresti nivelul performantei fiecarui angajat.

Lasă un răspuns