3 servicii de înfrumusețare pe care să nu le încerci acasă

stailer

Românul s-a născut practic și descurcăreț. Așadar și când vine vorba de serviciile de înfrumusețare improvizațiile sunt la ele acasă. Probabil că nu cunoaștem vreo femeie care în viață să nu fi încercat, cel puțin o dată, să se epileze sau se vopsească acasă. Este bine, este rău? Descoperă în rândurile ce urmează.

Mergi la salon, iar de programare se ocupă Stailer

Unul din motivele pentru care unele femei sau unii bărbați amână sau merg destul de rar la salon se referă fie la buget, fie la timpul care  nu le permite. Asta și pentru că de cele mai multe ori când sunt în căutarea unui salon styling Bucuresti sau a unui loc liber la serviciile de cosmetică, mai mult pierd timp decât să rezolve ceva.

Sună de la salon la salon și cu greu reușesc să se încadreze într-un anumit interval orar. Iar când reușesc asta, fac un compromis în privința datei sau a orei la care setează programarea. Dacă acesta este și cazul tău, uită de astfel de scenarii. Poți uita implicit de sunat la salon. Este mai simplu dacă vei folosi Stailer și în acest sens fie intri pe platforma – stailer.ro – fie descarci aplicația cu același nume, din App Store, Magazin Play sau App Gallery.

Stailer înseamnă acces gratuit la lista de saloane din 41 de orașe din țară. Caută selectiv și nu mai pierde timp. În plus, ai toate datele de interes la îndemână și anume: preț, durata prestării serviciilor, fotografii, indicații privind locația, recenzii ale clienților. Dacă ai nevoie de extra informații vezi și acest articol.

Ce servicii de hair & beauty să nu le încerci acasă!

Vopsitul părului

Fie că este vorba de decolorare, de corecție a culorii sau de o tehnică anume, preferă să nu faci asta acasă. Ce te costă ieftin acum, va înseamnă o gaură în buget mai târziu.

Pare ușor să te decolorezi, mai cu seamă pentru că în comerț vei găsi destul de ușor produse de acest gen. Însă ce rămâne în părul tău după decolorare este o altă poveste. La salon știi că rezultatul va fi unul mai apropiat de ceea ce îți dorești să obții.

Epilatul

Fie că ești bărbat sau femeie, unele părți ale corpului le dorești, contrar voinței mamei natură, fine ca pielea de bebeluș. Epilatul ar trebui să te ducă cu pașii rapid la salon și să fie un bun motiv pentru care vei dori să îți faci o programare.

Ce riști dacă faci asta acasă? Dacă nu ai mai încercat vreodată, riști destul de mult. Poți face foliculită, poți trăi acel blocaj urmat de valuri de lacrimi pentru că nu reușești să tragi cu câtă forță este necesar, astfel încât să desprinzi banda de ceară de pe piele. Spargi vase de sânge, rupi firele de păr și le faci ca pe viitor să aibă o direcție greșită de creștere.

Mai ales când vorbim despre zone extrem de sensibile, preferă să te lași pe mâna de expert privind epilatul.

Tunsul

Bărbat sau femeie, chiar și dacă vorbim doar despre a tăia vârfurile, nu practica asta acasă. Asta dacă îți dorești să arăți bine! Nu ai postura necesară, nu ai cum să ajungi la șuvițele lungi de la spate, nu ai tehnică, viziune, experiență, foarfecă specială. Unele dintre cele mai amuzante și teribile experiențe cu tunsul acasă le vedem cu toții pe rețele sociale. Așa dorești să pățești și tu?

Caută rapid prin Stailer un loc liber la salonul dorit și nu întârzia să te programezi.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns