2 MMO-uri ce merita asteptarea

tesoJocurile masive online multiplayer (MMORPG) au primit o reputatie rea in ultimii anii, dar cei care le joaca cunosc bucuria unei lumi aventuroasa si captivanta. Datorita multitudinii de MMO-uri existente pe piata, avem de unde alege si de aceea descoperim ca unele ofera jucatorilor orice experienta isi doresc, fie ca vor sa se lupte sau sa faca questuri.

O trecere rapida peste jocurile care vor fi lansate in 2014 in acest gen, cu idei proaspete si hardware care se imbunatateste incontinuu. Pentru a adauga emotii jucatorilor, multe studiouri ofera jucatorilor, materiale din spatele scenelor pentru a le urmari progresul de creatie. Multumita sesiunilor beta, dezvoltatorii trimita o multime de trailere, iar imprejurimile MMO-urilor arata promitator.

Elder Scrolls Online

Bethesda Softworks a mentinut cultul pentru franciza Elder Scrolls de-a lungul anilor. Aceste jocuri permiteau jucatorilor sa cutreiere prin regiuni diferite din Tamriel, invatand arta magiei, alaturandu-se Fratiei Intunecate sau doar hartuind gardienii oraselor care au primit sageti in genunchi.

Aceasta mentalitate open-world pare o potrivire perfecta pentru un MMO. Cu Elder Scrolls Online, jucatorii au o sansa sa cutreiere muntii inzapeziti din Skyrim si Black Marshul misterios. Bethesda are o reputatie buna pentru povestile din cadrul jocurilor, asa ca asteptarile sunt mari pentru jocul online. Actiunea din joc se petrece inainte de cea din jocurile RPG, asa ca puteti sa va asteptati sa vedeti lupte diferite intre rase si o multime de noi raufacatori de invins. Ultimele beta-uri au aratat pasi mari in cizelarea jocului, cel putin stilul de arta prezent in joc nu o sa dezamageasca fanii francizei.

Destiny

Un alt titlu care trece peste granitele social gamingului, Destiny a fost un proiect de care merita sa te interesezi inca din anuntul initial. Decat sa-l clasifice drept MMO, jocul este cel mai frecvent clasificat ca „Shared-world Shooter”. In acest gen, jucatorii vor fi capabil sa joaca in mod cooperativ sau competitiv, bucurandu-se de fiecare experienta cu caractere personalizate si o multime de stiluri specializate de lupta.

Lasă un răspuns